Cannabismesse i Herning

Årets North Grow Medicinsk Cannabismesse afholdes i Messecenter Herning!

Vi har en fortløbende aftale med Bella Center i København og MCH Messecenter Herning, hvilket gør at vi flytter os mellem de to byer hvert år.

Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op til årets messe, som kommer til at byde på et slaraffenland af fede udstillere fra nær og fjern.

Kom forbi MCH Messecenter Herning i dagene 6. – 8. september, hvis du søger information om cannabis. Du kan du få svar på alle dine spørgsmål, hvad enten det er medicinsk eller rekreativ brug. Eller hvis du blot er ude på at gøre et røverkøb i en af de mange stande på messen.

Udstillerne byder på produkter indenfor blandt andet glas- og rygegrej, plantegødning, belysning, tekstiler, cannabisfrø, fødevarer, kunst, ekstraktioner, e-væsker og olieudvinding.

Vores åbne foredragssal byder på et væld af spændende taler og foredrag med nøglepersoner fra industrien, patienter og politikere. Adgang til foredragene er gratis for alle.

Du kan få en gratis 1 dags billet til North Grow Cannabismesse , det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores forum her på hjemmesiden. Så kommer du automatisk på gæstelisten i indgangen til messen, hvor du blot skal oplyse os dit brugernavn på dagen.

Køb en 3 dages billet og få adgang til messen udenom køen, VIP rabat på stribevis af fede brands og adgang til det store afterparty lørdag aften i Herning. De første 1000 solgte 3 dages billetter belønnes endvidere med en super nice goodiebag, som udleveres i indgangen. Billetsalget starter 1. juni i vores webshop her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *